omezení provozu

15.03.2020 13:37

 V souvislosti  s epidemií  COVID -19  na doporučení  SPL  čr od pondělí 16.3.  omezuji provoz ordinace následovně:  

1. všechna neakutní  vyšetření  se ruší - prevence, vstupní, pracovní, řidičáky, předoperační atd. 

2.kontroly práce neschopných s pokračováním PN se ruší,  kontroly po onemocněních atd se budou provádět jen  ve velmi  vážných případech. 

3. Očkování  se ruší

4. Čekárna bude uzamčena, bude otevírána pro jednotlivé  příchozí , sestra bude pravidelně kontrolovat situaci  a vpouštět  po  předchozí  domluvě. pokud potřebujete pouze léky, vhoďte požadavek do  naší poštovní schránky VENKU na středisku

5. bude zkrácena ordinační doba pouze na hodiny  akutní - tedy  to, co máme jako  bez  objednán í- z  důvodu   nutnosti  snížení  zátěže expozici viru.

 

6. pacienti s příznaky odpovídajícími  COVID -19 a  se stále  mají obracet na KHS a linku 112. NA COVID -19 NEEXISTUJE ŽÁDNÁ  SPECIFICKÁ  LÉČBA. POKUD NEMÁTE OPRAVDU  TĚŽKÝ  PRŮBĚH S NUTNOSTÍ  INTENZIVNÍ  PÉČE, STEJNĚ BUDETE NECHÁNI  DOMA V IZOLACI.

7. Vzhledem k obtížím s telefonováním do ordinace,  využívejte emailovou komunikaci v co největší  možné  míře. 

žádám pacienty aby zvážili, zda jejich obtíže jsou  skutečně tolik  vážné, že  je návštěvy ordinace v této situaci  nutná

 

Od pondělí  máme povinnost pracovat v OPP...... personál  získal   a má  k dispozici 3 ks respirátoru. Tedy na pondělí  pro sestru  a lékařku, na úterý   pro jednu  z nich....co  bude dále nevím. brýle a ochranné obleky nemám, přes opravdu   nadlidské úsilí se mi  sehnat nepodařilo.